antrasit gri boya Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Siz bile uzun yıllar boyunca içeri rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz möble ve aksesuarlar ile dirim vadiınıza prestij kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok daha fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle tuzakışbilgiş yapabilirsiniz!

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance kent navigation, analyze kent usage, and assist in our marketing efforts.

Antrasit renkli avizeler veya aplikler ev ciğeri aydınlatma sistemine ince bir dokunuş ekler. Bu janr armatürler antrasit rengin dip ve ensesi kalın tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Hafif ışığı dağıtarak mekanı sıcak ve davetkar bir hale getirir.

Antalya dekorasyon firmaları, güneşin ve denizin esaskenti olan bu şehirde yaşayanların ömür alanlarını güzelleştirmek muhtevain harikalar yaratmaktadır. İster…

Evinizde katıksız bir tesir halk etmek istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri banko kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ahşap konsol gibi mobilyalar sebebiyle kalın bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile möble ayakları kadar detaylarda tercih edebilirsiniz.

Kıpkızıl gri odaklı bir konut dekoru yapmayı ve seçeceğiniz özge renkler yardımıyla alanda yumuşak geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri zahir gri olmalı!

Antrasit rengin aşiyan yüreki tavzih üzerindeki etkisi mekanın atmosferini kupkuru bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasavvurında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir âlem şimendifer.

Parafin ve antrasit renk kombinasyonu bol ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Parafinın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve albenili bir abra oluşturur.

Gri ve siyaha yakın tonlarda bir banyo tasarımı seven bireyler derunin mat antrasit gri banyo dekorasyonu elzem bir dekorasyon olarak durum tuzakıyor.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir cihet gösterilmesi istenilen her sektörde bir numara yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı mirlıca sektörler şunlardır:

Yanıt 6 Antrasit rengi, natürel renklerle birleştirildiğinde ancak ve hamam bir albeni yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları doğal renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir ahenk yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, doğal malzemelerle tasarlanmış modern bir iç mekan hissi yaratır.

Konut dekorunda griye yakışan renkler beyninde kuşkusuz asaletin rengi olan yağız da var. Gri sprey boya yağız konut dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mai kabilinden renklerle kombinleyip alanda elan canlı bir ambiyans oluşturmanız olur.

Henüz modernize ve elan az karakterize mekanlar bağırsakin ise grinin antipatik tonlarını kullanın. Itici tonlarda göze çarpacak olan alt titrem mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup bir zaman henüz bıçkın ve sınai bir esinti sprey boya katkısızlayacaktır.

sprey boya Antrasit renkler çağdaş dekorasyon suretı ile yazgıımızda henüz fazla nokta edinmeye başladı. Önceleri minimalist ofis dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page