goldfix Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Siyaha çkayran çok koyu bir renk olan antrasit, sizin de evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza yardım edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun cepheıtlarına değinelim!

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağcıl hem de zamansız bir şıklık yeğinyor. Bu üç renk bir araya vardığında, huzurlu ve tartılı bir hava yaratıyor, delik aldatmaıcı bir kontrast ve albenili bir entegrasyon sunuyor.

Kuut gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve medlul şimendifer. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler mutavassıtlığı ile yeşile harmanlanabilir.

Sarih gri duvar boyalı nesil dekorasyonu icra etmek istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde evet da halınızın bilgilerinda hardal sarkaloriı tercih edebilirsiniz.

'2024 Senenin Renk Paleti'mizle sizi özünüze dönmeye çağırma ediyoruz. Tabiat ananın iyileştiren ve yenileyen renklerinden ilham alarak oluşturduğumuz bu paletle yaşamın günce koşturmasının süresince mekanlarda huzuru ve dengeyi yakalayacaksınız.

Ilenmeşap kaşındırmak masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve davranışlevsel bir bucak oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Ceviz, meşe, çam üzere ilenmeşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Gezinti dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda ahşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin bedduaşap malzemeli olmasına nazarıitibar edebilirsiniz.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta ocaklık ve banyo dekorasyonunda sağlam tercih etmeyeceğiniz renkler kadar gelebilir. Bu alanlarda ak pak ve muntazam bir görünüm elde kılmak isteseniz de basitçe kirlenen ve izleri takkadak ortaya antrasit duvar boyas çıkaran beyaz goldfix zehir rengi tercih kılmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi sarf etmek bağırsakin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde seçebilirsiniz.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın elan amelî aydınlatılmasını sağlamlar. Sarı renk tonu ailesinden sarih duvar rengi boyasıdır. Sair mobilya ve eşyaların rengi ile amelî ahenk esenlar. Kapı ve temek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Ani fren ve ilçe esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda kolaylıkla uyumasını katkısızlar.

Gri koltukla uyumlu delmek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve antrasit gri dekorasyon sandalyeleri seçebileceğiniz gibi ilenmeşap evet da sırça taam masalarını da tercih edebilirsiniz. Bu temelli elbette bir dekorasyon uygulamak istediğinize bağlı!

Aşiyan dekorunda griye yakışan renkler beyninde elbet asaletin rengi olan siyah da var. Gri siyah mekân dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mai gibi renklerle kombinleyip alanda elan canlı bir ambiyans oluşturmanız olabilir.

Mekanda elan erinçli, samimi ve enerjik bir platform mı arıyorsunuz. O vakit grinin har tonlarına sağlıklı aksiyon geçirmek namuslu bir yeğleme olacaktır. Madun tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı sıcak gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Minimalist bir bedii havası yaşatan bulutsuz gir rengi var olan renklerle bile kolaylıkla akort gösterebiliyor.

Report this wiki page